Stock Depot International BVBA is al geruime tijd een bekende en betrouwbare leverancier van pluche, electro, speelgoed, gadgets en gifts. De groothandel/Cash and Carry met kantoor, showroom en magazijnen zijn gevestigd in Temse, België.

Van benzinestations, kermisexploitanten, marktkooplieden, VZW’s tot grootwinkelbedrijven, het zorgvuldig geselecteerde assortiment vindt zijn weg naar vele klanten in Europa. StockDepot biedt een breed assortiment van ruim 2.800 artikelen, met continue vernieuwing en de laatste trends.

VLM digital is verantwoordelijk voor de internationale webshop. Als basis voor de shop maken we gebruik van het open source pakket OpenCart. Daarbovenop hebben we diverse, tailor made, functionaliteiten gebouwd. Er is onder andere een koppeling gemaakt met het ERP systeem van Data-M. Hierdoor is het mogelijk om het assortiment te beheren op afstand. Tevens houdt het systeem continue de voorraad op peil. Ook wordt elke bestelling direct opgehaald uit de winkel, zodat deze goed kan worden verwerkt.

Wanneer de voorraad “0” bereikt, dan worden de producten automatisch uit de shop gehaald. Hierdoor kunnen klanten alleen producten met voorraad bestellen. Uitzondering op deze regel zijn de pre-orders, aangezien deze altijd te bestellen zijn. Het pre-order systeem laat tevens toe dat deze orders apart kunnen worden ingevoerd en bewerkt.

Kortom, een krachtige webshop met een diversiteit aan mogelijkheden.

stockdepot-portfolio_v2