Edsilia Rombley is een Nederlands zangeres, die bekend werd bij het grote publiek door haar deelname aan de Soundmixshow en het Eurovisiesongfestival. Daarnaast is ze een van de vijf Ladies of Soul, een jaarlijks pop- en soulconcert in de Ziggo dome. De andere Ladies of Soul zijn; Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer.

De vorige site van Edsilia Rombley was aan vernieuwing toe, zowel aan de voorkant van de site als aan de achterkant. Updaten was lastig, de site was niet geschikt voor tablets en mobiele telefoons en het nieuws, inclusief sociale media, konden niet goed gepresenteerd worden. VLM digital heeft een website concept gemaakt en doorvertaald naar een online identiteit van deze tijd; responsive, flexibel, makkelijk in gebruik en functioneel.

Edsilia Rombley is een zangeres met ambitie en dat wilde we ook terug laten komen in de website. In de site zijn daarom een aantal nieuwe onderdelen toegevoegd. Nieuws en Sociale Media is samengevoegd in een Social Wall. Op deze manier kan je direct alles volgen van Edsilia. Vernieuwend is ook de opzet van haar biografie. Geen lange saaie tekst, daarvoor ga je maar naar Wikipedia. De biografie van Edsilia is interactief, visueel en dynamisch. Via een horizontale tijdlijn kan je scrollen naar verschillende datums, ondersteund met korte stukjes tekst, video of foto’s.

En wat is een zangeres zonder muziek in haar site. Binnen de sectie muziek kan je daarom diverse albums terugvinden, muziekstukjes luisteren en direct kopen/luisteren via iTunes, Spotify en Bol.com.

VLM digital is verantwoordelijk voor het concept en creatie, de visuele invulling, technische realisatie en content beheer van de website.

Website Edsilia Rombley