Interieur stylist Willem-Hans Beens realiseert voor merken en bedrijven diverse hi-end styling projecten. Willem-Hans Beens is onder andere bekend bij het grote publiek via TV-programma’s als VT wonen en RTL woonmagazine. 

Het merk Willem-Hans Beens had alleen nog geen website. Tijd voor verandering. In samenwerking met Werk in Uitvoering heeft VLM digital een website concept gemaakt en doorvertaald naar een visuele portfolio waarin hij zowel als persoon als merk volledig tot zijn recht komt. De website van Willem-Hans Beens is daarmee een visueel dynamische podium geworden, waarin beeld de boventoon voert.

Het resultaat is een website waarin per pagina een grote header verwerkt zit, zodat de kijker direct een indruk krijgt van het werk dat Willem-Hans Beens creëert. Daarnaast wordt bij zijn portfolio geen gebruik gemaakt van een gallery, maar eveneens van een grote slideshow. Op deze manier wordt je direct geconfronteerd met het werk in zijn vele facetten, ondersteund met een korte toelichting in tekst. Uiteraard mooi doorvertaald naar elk device; desktop, tablet en mobiel. Kortom, veel kijkvoer dus.  

Heldere en duidelijk communicatie was in ons traject essentieel. Denken vanuit de klant en meedenken in oplossingen die binnen de opdracht passen. Fijn om op deze manier samen te werken. En het resultaat mag er zijn, ik heb een prachtige website.

Willem-Hans Beens

VLM digital is verantwoordelijk voor de visuele doorvertaling, technische realisatie en content beheer van de website. 

Website Willem-Hans Beens