Het hipste nachtlampje wat je kind zich voor kan stellen! Veilig en lange levensduur vanwege de LED-lampjes, met een toffe afstandsbediening om op dit nachtlampje de kleur te bepalen, te dimmen en nog veel meer functies. De nieuwste trend voor op de kinderkamer.

De Aloka Sleepy Lights is een bijzondere lamp met vele kleuren. Met de afstandbediening kunt U de kleuren veranderen, helderheid aanpassen, timer instellen en veel meer! SLEEP voor minimale sterkte, TIMER om de lamp automatisch uit te laten gaan na 1 uur, RAINBOW waarmee je geleidelijk wisselende kleuren kan tonen en SIDE LAMP voor een helder wit licht op het hoogste niveau.

VLM digital is verantwoordelijk voor de creatie en implementatie van de website. Een ‘one page scroll’ website met een krachtige visuele uitstraling. Daarnaast kunnen klanten ook ‘live’ de nachtlamp uitproberen. We hebben hiervoor een testomgeving gecreëerd in de site, werkbaar op zowel desktop, tablet als mobiel, waarmee bezoekers het effect van de nachtlamp kunnen ervaren. Ze kunnen een aantal lampen selecteren en via de afstandsbediening kunnen ze van kleur wisselen. Het effect dat de lamp in deze testomgeving geeft is natuurgetrouw.

 Leuk detail: om 19:00 uur, kinderbedtijd, veranderd de site van look & feel en wordt de nachtstand aangezet.

aloka-portfolio_v2